Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Делегація Війська Польського відвідала район проведення операції Об’єднаних сил

15 вересня, 20:00

На Донеччині відбулась зустріч Командувача операції Об’єднаних сил генерал-лейтенанта Володимира Кравченка, Командувача Об’єднаних сил ЗС України генерал-лейтенанта Сергія Наєва та делегації ЗС Республіки Польща на чолі з командувачем Оперативного командування видів ЗС Республіки Польща генерал-лейтенантом Томашем Пьотровським.

Про це повідомляє пресцентр ООС.

У рамках візиту до району проведення ООС сторони обговорили ситуацію на сході України та стан виконання домовленостей, які вступили в дію 27 липня 2020 року.

На початку зустрічі генерал-лейтенант Володимир Кравченко подякував народу Польщі та Війську Польському за підтримку України та її Збройних Сил, зокрема за підготовку військовослужбовців у складі ЛитПолУкрБриг та реабілітацію наших поранених захисників.

Знайомлячи гостей із поточною безпековою та оперативною ситуацією в районі проведення операції, Командувач ООС зауважив, що обстановка залишається складною, але контрольованою.

— Українська сторона в повному обсязі виконує досягнуті в рамках Тристоронньої контактної групи домовленості, — наголосив генерал-лейтенант Володимир Кравченко. — Водночас збройні формування Російської Федерації систематично їх не виконують.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати