Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Українки стали головними зірками у стартовому листі етапу "Діамантової ліги" у Монако

15 серпня, 17:30

Етапом у Монако “Діамантова ліга” повернулася на доріжки і у сектори стадіонів. На ньому переможний дубль оформили представниці України у стрибках у висоту.

Про це повідомляє пресслужба ФЛАУ.

Ярослава Магучіх і Юлія Левченко були головними зірками у стартовому листі у своїй дисципліні. Обидві на локальних змаганнях цього сезону уже долали 2,00 метри, проте боротьби чекали і від суперниць. Тим більше серед них були болгарка Мірела Демірева і британка Катаріна Джонсон-Томпсон. Проте цього вечора обидві зупинилися на висоті 1,84 м. 1,88 м подолала Жаннелль Шепер з Сент-Люсії і стала з цим результатом третьою.

Боротьба за перемогу таки розгорнулася між двома українками. За спробами на висоті 1,95 метрів уперед вийшла Магучіх, подолавши їх з першої спроби. Левченко зробила це з третього разу. Саме це і стало вирішальним у підсумковому розподілі місць. 1,98 м обидві подолали з другої спроби, а 2,01 у Монако українкам не підкорилися.

Таким чином, Магучіх відкрила міжнародний літній сезон-2020 перемогою — “золото”, а Левченко — другим місцем (“срібло”).

 

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати