Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Доба в зоні ООС: 8 ворожих обстрілів, активізація бойовиків на Приазов'ї

14 листопада, 08:50
Фото Reuters

Упродовж минулої доби ситуація у зоні ООС залишалася цілком контрольованою Об’єднаними силами. Про це повідомляє у Фейсбуці прес-центр штабу ООС.

"Окупанти вісім разів відкривали вогонь по позиціях наших військ. Двічі противник застосував озброєння, заборонене Мінськими угодами. Ворог обстрілював наші оборонні укріплення у районах населених пунктів Кримське, Красногорівка, Чермалик, Павлопіль, Водяне та Гнутове", - йдеться у повідомленні.

Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Крім того, з мінометів калібру 82 мм загарбники двічі обстрілював позиції Об'єднаних сил поблизу Кримського.

Найбільшу вогневу активність окупанти проявили на Приазов'ї. Тут противник вів прицільний вогонь з озброєння БМП-1 по позиціях Об’єднаних сил поблизу Чермалика. В інших випадках важке озброєння не застосовувалося, проте, фіксувався інтенсивний вогонь з гранатометів різних типів.

У результаті бойових дій жоден український військовий не постраждав.

Поточної доби ворог провів один обстріл у районі Красногорівки. Важке озброєння не застосовувалося. Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає.

За даними розвідки, 13 листопада двох російських окупантів було знищено, ще п’ятеро загарбників отримали поранення.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати