Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Український шахіст переміг на змаганнях у Ризі

14 серпня, 16:35
Фото з архіву "Дня"

Українець Володимир Онищук продовжив переможну ходу на міжнародних шахових змаганнях, здобувши перемогу в Ризі.

Про це інформує Федерація шахів України (ФШУ).

Після успіху на Дрезденському опені Онищук з таким же результатом – 7,5 очок з 9 можливих, без жодної поразки, переміг на представницькому турнірі "А" Ризького технічного університету, у якому взяли участь 319 шахістів з 41 національної федерації, у тому числі 42 гросмейстери та 55 міжнародних майстрів.

Також 7,5 очок (6 перемог, 3 нічиї) набрав ще один українець - міжнародний майстер Сергій Павлов. І хоч додаткові показники вивели його на друге місце, досягнення ним гросмейстерських рейтингу та перформенсу стали достатньою компенсацією для майбутнього підвищення його шахового статусу.

Відставання у пів-очка від переможців при розподілу 3-10 місць дозволили гросмейстеру Олександру Ковчану зайняти у цьому складі почесне 6-е місце. І, нарешті, ще для одного українського гросмейстера Сергія Овсеєвича втіхою при розподілі ним 28-55 місць з 6-ма очками стало сусідство у таблиці з рейтинг-фаворитами турніру Сашикіраном, Шировим та Фрідманом.

Додамо також, стартовий список турніру очолювали такі відомі гросмейстери як індус К.Сашикіран (2688), О.Широв (2648) з Латвії, Т.Набаті (2654) та І.Смірін (2624) з Ізраілю, Д.Фрідман (2640) з Німеччини та інші.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати