Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У Житомирі батальйону ДШВ урочисто присвоїли ім’я загиблого Героя України

12 грудня, 21:21
Фото: mil.gov.ua

У Житомирі, на території 13-го окремого десантно-штурмового батальйону 95-ї окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України відбувся урочистий мітинг з нагоди присвоєння батальйону імені загиблого офіцера-десантника, Героя України полковника Тараса Сенюка.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони на офіційному сайті

На урочисту церемонію приїхала батьки з Коломиї та дружина з донькою, а також прийшли близькі друзі сім’ї Тараса Сенюка.

«Верховний Головнокомандувач відзначив заслуги 13-го окремого десантно-штурмового батальйону 95-ої окремої десантно-штурмової бригади і підписав Указ присвоїти ім’я Героя України, який у важку годину для країни одним з перших став на її оборону та прийняв надважкий бій, його подвиг назавжди увійшов в історію України. Це ім’я Героя України полковника Тараса Сенюка», - зазначив командир 95-ї окремої десантно-штурмової бригади Максим Миргородський.

Своєю чергою батько Героя України Михайло Сенюк подякував, що десантники пам’ятають про героїзм їхнього сина.

«Низький уклін за шану та повагу протягом цих років, хай вас береже Бог і Слава Україні», - додав батько Героя.

«На жаль, героями не народжуються, героями помирають. Мій чоловік був уособленням мужності, професіоналізму, жаги до нових знань, а також він міг згуртувати не згуртоване. Він завжди йшов вперед. Тому хочу побажати, щоб 13-й окремий десантно-штурмовий батальйон мав на меті, а також внутрішнім вектором ці якості. Сьогодні ми творимо історію, я вам дякую. Слава ДШВ!‎», - в свої промові сказала дружина Тараса Сенюка - Ольга.

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати