Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Парламент Криму збереться на позачергове засідання

08 липня, 11:43

13 липня, у середу, відбудеться позачергова сесія ВР АРК шостого скликання.  Відповідне розпорядження підписав спікер парламенту автономії Володимир Константинов. Про це УНН повідомили у прес-центрі кримського парламенту.

Відповідно з розпорядженням до розгляду за пропозиціями депутатів і Ради міністрів Криму включено 7 питань, у тому числі про внесення змін до бюджету АР Крим на 2011 рік та про внесення змін до програми економічного і соціального розвитку Криму на поточний рік  та ін

Нагадаємо, що Верховна Рада кримського півострова на своєму пленарному засіданні оптимізувала структуру постійних комісій парламенту і Ради Міністрів Криму.

Зокрема, кількість комісій скорочено з 16 до 9. У структурі кримського уряду також відбулися зміни, заступники голови Ради Міністрів Криму відтепер очолюватимуть окремі міністерства.

За словами голови Верховної Ради Криму Володимира Константинова, оптимізація органів влади в автономії відбувається відповідно до адміністративної реформи, ініційованої главою держави Віктором Януковичем.

Джерело:  УНН

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати