Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

На Одеському кінофестивалі покажуть документальний блокбастер про братів Кличків

04 липня, 19:21

На Одеському міжнародному кінофестивалі відбудеться прем'єра документального блокбастера "Кличко" - фільм-біографія про братів-боксерів Віталія та Володимира, які нещодавно зібрали всі чемпіонські титули суперважкої ваги. Про це УНН повідомили в прес-службі ОМКФ.

Нагадаємо, у суботу, 2 липня, Володимир Кличко зустрівся на рингу з британським боксером Девідом Хеєм. В результаті бою він  став володарем титулу чемпіона світу у професійному боксі за версією WBA. Тепер у Володимира з Віталієм зберігаються чемпіонські пояси за версіями всіх світових боксерських організацій.

Режисер фільму - титулований престижною телевізійною премією "Еммі" німецький документаліст Себастіан Денхардта - спочатку отримав відмову українських братів на зйомки проекту, як і багато хто до нього. Однак, на відміну від своїх попередників, він ризикнув посперечатися з чемпіонами світу з боксу і настояти на своєму. Його знімальна команда провела з Кличками майже три роки, слідуючи за ними в Україні, в Німеччині, в США і навіть в Казахстані.

Фільм розповідає не тільки про спортивні успіхи Віталія та Володимира, а й про їхні сім'ї, друзів і близьке оточення. У стрічку увійшли перші інтерв'ю батьків братів - офіцера авіації Володимира Кличка і вчительки молодших класів Надії Кличко, а також рідкісні родинні архіви.

Нагадаємо, як повідомляв УНН, ІІ Одеський міжнародний кінофестиваль відбудеться з 15 по 23 липня.

Джерело: УНН

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати