Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Стали відомі суперники збірної України в Лізі Націй УЄФА

11 жовтня, 12:00
Фото sportarena.com
«Синьо-жовті» можуть зіграти в одній групі з Австрією, Уельсом, Словаччиною, Ірландією, Швецією, Північною Ірландією, Данією, Боснією, Чехією чи Туреччиною. 

Збірна України зіграє в дивізіоні В новоствореного турніру Ліга націй. Це стало відомо за підсумками матчів європейської кваліфікації на чемпіонат світу-2018. Склади груп формуються відповідно до рейтингу УЄФА. Про це повідомляє XSport.

Склади груп Ліги націй

Дивізіон А: Німеччина, Португалія, Іспанія, Бельгія, Англія, Франція, Швейцарія, Італія, Польща, Ісландія, Хорватія і Нідерланди.

Дивізіон B: Австрія, Уельс, Росія, Словаччина, Україна, Ірландія, Швеція, Північна Ірландія, Данія, Боснія і Герцеговина, Чехія і Туреччина.

Дивізіон С: Румунія, Шотландія, Словенія, Угорщина, Сербія, Албанія, Норвегія, Греція, Чорногорія, Ізраїль, Болгарія, Фінляндія, Кіпр, Естонія і Литва.

Дивізіон D: Азербайджан, Македонія, Грузія, Білорусія, Вірменія, Фарерські острови, Латвія, Люксембург, Казахстан, Молдова, Ліхтенштейн, Мальта, Косово, Андорра, Сан-Марино і Гібралтар.

В дивізіонах А і В сформуються 4 групи по 3 команди. Команди дивізіону С розділять на 4 групи (в одній буде 4 збірних, в трьох інших - 3). У дивізіоні сформують чотири групи по чотири команди.

Нагадаємо, що Україна не зможе потрапити в одне тріо з Росією, бо збірні з політичних причин розведуть по різних групах.

Матчі Ліги націй проходитимуть у вересні-листопаді 2018-го року. Перша гра відбудеться 6 вересня.

Переможці чотирьох груп ліги А вийдуть у фінальну стадію, яка пройде в червні 2019 року. Вона складатиметься з півфіналів, матчу за третє місце та фіналу. Господарів вибере виконком UEFA в грудні 2018 року.

Переможці груп в лігах B, C, D підвищаться в класі. Найгірші команди своїх лігах опустяться класом нижче.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати