Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

За добу внаслідок 10 обстрілів позицій Об'єднаних сил поранений військовий

06 грудня, 20:30
Фото: mil.gov.ua

Від початку доби бойовики 10 разів порушували режим припинення вогню. 

Противник обстріляв позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібрів 82 та 120 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї, повідомили під час вечірнього брифінгу прес-центру Об’єднаних сил на сторінці у Facebook.

“Впродовж доби збройні формування Російської Федерації 10 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв позиції наших підрозділів із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібрів 82 та 120 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї”, — йдеться у повідомленні.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” зафіксовано 5 ворожих обстрілів: двічі неподалік Новолуганського — з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; тричі біля Луганського — з мінометів калібру 82 мм, станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” російські окупаційні війська здійснили 2 обстріли: двічі поблизу Авдіївки — з мінометів калібру 120 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; біля Водяного і Павлополя — з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї; неподалік Миколаївки — зі станкових протитанкових гранатометів.

“Сьогодні, 6 грудня, бойове травмування отримав один військовослужбовець Об’єднаних сил”, — йдеться у повідомленні.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати