Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Із Києва у Херсон вирушив арт-поїзд "ГогольTrain"

04 вересня, 10:50
Окремий чартерний потяг ГогольTrain 3 вересня вирушив з Центрального залізничного вокзалу Києва до Херсона, де у наступні три дні проходитиме мистецький фестиваль GogolFest DREAM.
 
Як передає Укрінформ, ГогольTrain - це окремий чартерний потяг, у центрі якого розташовані вагони-ресторани, де під час поїздки відбуватимуться перформанси та виступи електронних музикантів.
 
"Філософія ГогольФесту збігається з філософією Міністерства культури та інформаційної політики. Ми вважаємо, що культуру потрібно виносити з великих міст в інші міста, містечка в тому числі завдяки розвитку і ГогольTrain і наших центрів культурного розвитку", - зазначив міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко, проводжаючи потяг зі столиці.
 
А міністр інфраструктури Владислав Криклій передав до Херсонської обласної державної адміністрації поштові марки, які були спеціально розроблені для Херсонщини і символізують цей регіон.
 
Як відомо, цьогорічний GogolFest DREAM представить театральну, музичну, освітню, візуальну, перформативну та нічну програми. Всі події GogolFest DREAM відбуватимуться з дотриманням карантинних обмежень.
 
ГогольFest – міжнародний мультидисциплінарний фестиваль, який існує з 2007 року. Він увійшов до 20 найкращих фестивалів Європи за рейтингом EFFE (Europe for Festivals, Festivals for Europe) та отримав офіційний лейбл.
Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати