Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У Херсоні виявили фальсифікований алкоголь на 3 млн грн

02 грудня, 20:30

На території складського приміщення ТОВ «ТД «Фрегат» співробітники управління СБУ в АР Крим вилучили велику партію фальсифікованої горілки. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

У ході санкціонованого обшуку правоохоронці знайшли велику кількість алкоголю відомого бренду без марок акцизного збору України. Товару вилучили на суму понад 3 млн грн. Фальсифікований алкоголь призначався для реалізації в торгових мережах міста. «У результаті недопущення в обіг вищевказаної безакцизної алкогольної продукції правоохоронцями було попереджено тяжкі наслідки у вигляді масового отруєння людей», – зазначають співробітники управління. Конфіскований алкоголь відправлять на експертизу.

Вилучення відбулося в рамках кримінального провадження за ст. 204 Кримінального кодексу України щодо незаконного виготовлення та збуту підакцизних товарів. Правоохоронці також перевіряють інформацію щодо можливої належності вказаної продукції до масових отруєнь людей, що стались у 2016-му у Одеській, Миколаївській, Харківській та Херсонській областях.

Іван АНТИПЕНКО, «День», Херсон

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати