Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Знову – у п’ятірці найсильніших у світі

Еліна Світоліна піднялася в оновленому рейтингу WTА на одну позицію
19 березня, 11:37
ФОТО REUTERS

Жіноча тенісна асоціація (WTА) в понеділок, 18 березня, опублікувала оновлений рейтинг кращих тенісисток світу. У першій сотні світової класифікації три українські тенісистки. Еліна Світоліна піднялася на одну позицію і стала п’ятою ракеткою світу, повідомляє www.sportonline.ua. Леся Цуренко, як і раніше, посідає 28-му позицію, Даяна Ястремська — 37-му.

Місця в другій сотні світової класифікації займають також три українки. На 13 пунктів піднялася Катерина Козлова (101-ша), дві позиції втратила Ангеліна Калініна (126), чотири — Катаріна Завацька (177). Марта Костюк втратила 56 позицій і залишила другу сотню рейтингу, опустившись на 247-й рядок.

У Топ-10 світового рейтингу також сталися зміни. Чешка Петра Квітова стала другою ракеткою світу, німка Анжеліка Кербер — четвертою. По дві позиції втратили американка Слоан Стівенс (6) і чешка Кароліна Плішкова (7), на один пункт опустилася голландка Кікі Бертенс (8). Лідерство у світовій класифікації зберегла японка Наомі Осака, а замикає десятку сильних тенісисток світу американка Серена Вільямс. Нагадаємо, найвищим досягненням Світоліної в рейтингу WTA була третя в позиція у світі (рейтинг від 25 вересня 2017-го і 29 січня 2018 року).

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати