Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Впевнена перемога

Український тенісист Олександр Долгополов обіграв росіянина Данила Медведєва в рамках престижного турніру Japan Open Tennis Championships
04 жовтня, 15:57
ФОТО РЕЙТЕР

Найсильніший тенісист України Олександр Долгополов впевнено вийшов до другого кола великого турніру Japan Open Tennis Championships 2017 року з призовим фондом $1,706 млн. У першому раунді наш співвітчизник розгромив росіянина Данила Медведєва — 6:1, 6:2. Поєдинок на кортах у Токіо тривав всього 62 хвилини. 30-річний киянин буквально розтрощив суперника, вигравши 8 геймів поспіль, починаючи з третього за рахунку 1:1. Під час зустрічі Долгополов чотири рази подав навиліт, реалізувавши 5 із 12 брейпоінтів. При цьому в пасиві Олександра три подвійні помилки.

Українець, який минулого тижня став фіналістом турніру в Шеньчжені, виграв свій десятий з останніх дванадцяти зіграних матчів. У другому колі Japan Open Долгополов зіграє з американцем Стівом Джонсоном, який в своєму стартовому поєдинку несподівано переміг другого сіяного Домініка Тіма. Нагадаємо, що Долгополов і Джонсон вже тричі зустрічалися на тенісному корті й два останні матчі, зіграні в минулому році на харді в Акапулько та на грунті в Мадриді, залишилися за українцем.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати