Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

В очікуванні перемог

Завтра стартує другий етап Кубка світу з біатлону в Хохфільцені
07 грудня, 10:00
ФОТО РЕЙТЕР

З 8 по 10 грудня в австрійському Хохфільцені відбудеться другий етап Кубка світу з біатлону. Вперше в цьому сезоні відбудуться індивідуальні естафетні перегони. Також в Австрії пройде спринт і перегони з переслідуванням. Українські любителі біатлону зможуть насолодитися перегонами в прямому ефірі на телеканалі «UA: Перший». Крім того, етап у Хохфільцені традиційно покаже супутниковий канал Eurosport.

Нагадаємо, що українська біатлоністка Олена Підгрушна фінішувала у топ-10 у гонці переслідуванні на першому етапі Кубка світу з біатлону в Естерсунді. Олена показала чудовий фініші, відігравши на останньому колі 5 позицій.

Валентина та Віта Семеренки добре впоралися зі стрільбою, однак фінішували лише у другому десятку. Анастасія Меркушина — 25-та. Усім дівчатам вдалося відіграти позиції, з яких вони стартували. Натомість для Юлії Джими ця гонка видалася невдалою. Юля припустилася п’ятьох промахів і фінішувала 21-ю, тоді як стартувала 3-ю. Нагадаємо, що Джима виграла дві бронзові медалі в Естерсунді.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати