Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

В очікуванні на результат

Українські волейболістки у п’ятницю в Баку стартують на Євро-2017
21 вересня, 10:14
ФОТО З САЙТА WIKIPEDIA.ORG

Жіноча збірна України з волейболу 20 вересня вилетіла в Баку (Азербайджан), де візьме участь у фінальному раунді ХХХ Чемпіонату Європи. У стартовому матчі Євро-2017 у п’ятницю, 22 вересня, наші «синьо-жовті» зустрінуться з чинними чемпіонками континенту росіянками. Суперниками українок у групі С також будуть волейболістки Болгарії та Туреччини, з якими підопічні Гарія Єгіазарова зіграють 23 та 25 вересня відповідно.

Групу А (Баку) представляють Азербайджан, Німеччина, Польща, Угорщина, квартет В (Тбілісі) становлять Грузія, Італія, Хорватія, Білорусь, групу D (Гьойгьоль) — Сербія, Голландія, Бельгія, Чехія.

Переможці груп попереднього етапу напряму вийдуть у чвертьфінал, де до них приєднаються переможці матчів першого раунду плей-оф між командами, що посіли другі і треті місця в групах.

Анонсується, що поєдинки першого раунду плей-оф відбудуться 26 і 27 вересня, чвертьфінали — 28 і 29 вересня, півфінали — 30 вересня, а матч за третє місце та фінал відбудуться 1 жовтня.

Нагадаємо, збірна України всьоме виступатиме у фінальній частині чемпіонату Європи серед жіночих команд. Найкращий результат «синьо-жовтих» — бронзові нагороди на Євро-1993 у Чехії, де українки дебютували на подібних змаганнях.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати