Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Срібний дубль» у Дубаї

Українські каратистки Катерина Крива та Анжеліка Терлюга вдало пройшли другий етап Прем’єр-ліги
21 лютого, 10:14

У Дубаї пройшов другий етап Прем’єр-ліги. В активі збірної України дві медалі, які здобули Катерина Крива та Анжеліка Терлюга, повідомляється на офіційній сторінці Федерації карате України karate.ua. Змагання, в яких взяли участь 737 спортсменів з 86 країн, проходили на арені Al Wasl Club Venue.

Львів’янка Крива почергово здолала суперниць з Італії (2:2), Франції (2:0), Китаю (6:0). У півфіналі українка перемогла філіппінку Джунну Тсукі (1:0) і вийшла у фінал на чергову зустріч зі своєю давньою суперницею Серап Озчелік із Турції, лідерку поточного світового рейтингу. Туркеня виявилася сильнішою — 7:1.

Одеситка Терлюга перемогла суперниць із Канади (6:0), Японії (3:0), Ірану (3:0). У півфіналі лідерка світового рейтингу здолала за хантеєм єгиптянку Сальму Ельшафі (0:0), а у фіналі зустрілася з другим номером світового рейтингу Вен Цзю-Юн із Китайського Тайпея. У напруженій боротьбі перемогла китаянка — 4:3.

Дві срібні нагороди — дуже непоганий результат для змагань такого ґатунку. Наші вітання персональним тренерам призерок — Денису Морозову (Терлюга) та Ігорю Богдану (Крива).

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати