Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Снігові рекорди Нью-Йорка

Опадів у місті вже удвічі більше від норми і знову очікується хуртовина
10 лютого, 10:15

Цього тижня на Нью-Йорк чекає чергова хуртовина, яка може принести до фута (що відповідає 30,48 см) снігу, прогнозували синоптики в понеділок, пише nypost.com. Тим часом мешканці міста та прилеглих районів продовжують відкопувати свої автівки після двох хуртовин, що вирували минулого тижня. Потужну снігову бурю очікують у четвер-п’ятницю, повідомив виданню Том Кінс, старший метеоролог метеорологічної служби. За його словами, місто вже побачило вдвічі більше норми снігу за цю пору року. Більша його частина випала на початку минулого тижня. «Якщо ми не матимемо більше снігу в цьому сезоні, то ми лише трохи перевищимо те, що повинні мати на весь сезон», — сказав Кінс.

Цього року в місті уже випало 32,5 (82,55 см) дюйма снігу, що на чотири більше, ніж у середньому за сезон 28,5, повідомляє AccuWeather. Загальна кількість опадів цього сезону вже перевищує показник минулого року у 6 разів.

Тим часом місцеві видання пропонують жителям фотографувати і надсилати у редакції свої кумедні фото зі сніговими пригодами.

На фото: пара з Флориди цілується під парасолькою під час снігопаду на Таймс-сквер, Манхеттен, Нью-Йорк, США, 7 лютого 2021 р.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати