Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Перша нагорода на новому мультиспортивному форумі

Аліна Бережна виборола «срібло» на І Всесвітніх пляжних іграх
16 жовтня, 10:00
ФОТО РЕЙТЕР

У місті Доха (Катар) на перших Всесвітніх пляжних іграх Україна виборола історичну, першу нагороду нового мультиспортивного форуму, який проводиться під егідою Асоціації Національних олімпійських комітетів (АНОК), повідомляє noc-ukr.org.

Володаркою срібної нагороди стала Аліна Бережна, яка в змаганнях із пляжної боротьби у ваговій категорії до 70 кг впевнено подолала груповий турнір, перемігши своїх суперниць із Колумбії, Болгарії, Сполучених Штатів Америки і Франції, виявилася сильнішою в півфінальній сутичці за румунку. У фіналі українці протистояла колумбійка Татьяна Рентерія, яку Аліна Бережна перемогла раніше на груповій стадії. На жаль, у фіналі наша співвітчизниця поступилася 2:3, але стала володаркою срібної медалі.

«Звичайно, хотілося перемогти, але я рада й «сріблу», — відзначила в коментарі прес-службі НОК України одразу після завершення фіналу щойно оголошена віце-чемпіонка І Всесвітніх пляжних ігор Аліна БЕРЕЖНА.

Нагадаємо, з 12 до 16 жовтня в місті Доха (Катар) тривають перші в історії Всесвітні пляжні ігри, які зібрали понад 1360 спортсменів із усієї планети.

На престижному старті Україна представлена 33-ма спортсменами, які виступають у семи видах спорту й восьми дисциплінах: плаванні на відкритій воді, баскетболі 3х3, пляжному футболі, спортивному скелелазінні, акватлоні, воднолижному спорті (стрибки на водних лижах та вейкбординг) та пляжній боротьбі.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати