Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Переможна серія

Українська збірна на чемпіонаті світу завоювала в боротьбі самбо чотири «золота» до свого активу
12 листопада, 09:56
ФОТО НАДАНО АСОЦІАЦІЄЮ САМБО УКРАЇНИ

У м. Чхонджу (Республіка Корея) відбувся чемпіонат світу з боротьби самбо серед чоловіків та жінок. За підсумками змагань серед понад 600 учасників з 80-ти країн українська збірна здобула 6 нагород — дві золоті й чотири бронзові, повідомляє dsmsu.gov.ua. А також в нашому активі — два «срібні» кубки за другі місця в командному заліку у жінок і в бойовому розділі.Чемпіонами світу стали Владислав Руднєв у категорії до 74 кг та Анастасія Сапсай понад 80 кг.

Руднєв повторив «золотий» успіх Бухареста-2018, зазначають на сайті dsmsu.gov.ua. Владислав також дворазовий чемпіон Європи (2018 — до 74 кг, 2019 — до 82 кг). Анастасія Сапсай цьогоріч здобула перемогу на ІІ Європейських іграх у Мінську та «срібло» континентального форуму в Хіхоні.

Володарями бронзових нагород світової першості стали Галина Ковальська (до 80 кг), Размік Тоноян (понад 100 кг), Петро Давиденко (до 90 кг) та Наталія Смаль (до 72 кг).

На цих змаганнях українці продовжили свою переможну ходу, адже в липні цього року збірна України виграла 4 золоті медалі та по одній срібній і бронзовій на чемпіонаті світу з бойового самбо в Бухаресті.

Варто також нагадати, що на Європейських іграх збірна України завоювала одну золоту медаль у спортивному самбо.

Сподіваємось, що переможна лінія триватиме й надалі, а в Україні талантів лише більшатиме.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати