Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Колір машини відбиває характер її власника

17 червня, 00:00
Алла ФЕОФАНОВАза матеріалами зарубіжної преси «Скажи мені, якого кольору твоя машина, і я скажу, хто ти», — такого висновку дійшли експерти королівського автомобільного клубу Великобританії, котрі займалися вивченням цього питання. Колір машини значно красномовніше характеризує людину, ніж її вбрання й оселя, вважають фахівці. Вибір кольору — підсвідоме віддзеркалення пережитих людиною почуттів, проблем, що вона їх розв’язує в даний момент.

Приміром, власники машин пастельних тонів, у вісім разів частіше впадають у депресію, ніж бадьорі й життєрадісні водії яскравих авто. Найбільші оптимісти — водії сріблястих і кольору блакитного металу автомашин. Власники червоних і чорних машин — агресивні, вони не полюбляють поступатися дорогою і прагнуть лідирувати на трасі. Ті, хто їздить на бузкових і кольору нестиглого зеленого лимона автомобілях — жертви: саме ці кольори найбільше дратують у години пік розлючених водіїв, котрі застряли у пробці.

А найнеприємнішу характеристику дістали власники білих авто. Крім того, що вони — сноби й відлюдкуваті, це також люди, котрі не вміють приймати правильне рішення. Вони не можуть передбачити того, що на дорозі машина ніколи не залишатиметься такою ж сліпучо білою, як у вітрині магазина. Їх постійно дратують їхні машини — вони ніколи не мають такого «крутого» вигляду, як чорні лімузини. Жоден з опитаних власників білих машин не збирається купувати машину цього кольору вдруге. Але, засліплений її красою в салоні, неодмінно купить.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати