Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Бронзова» крапка Ореста Коваленка

Українці завершили ІІІ зимові Юнацькі Олімпійські ігри з чотирма медалями
22 січня, 19:01
ФОТО НАДАНО НАЦІОНАЛЬНИМ ОЛІМПІЙСЬКИМ КОМІТЕТОМ УКРАЇНИ

Українець Орест Коваленко поставив «бронзову» крапку у виступах Олімпійської збірної України на ІІІ зимових Юнацьких Олімпійських іграх, що 22 січня завершилися у швейцарській Лозанні, повідомляє noc-ukr.org.

 У змаганнях наш юний співвітчизник вписав сторінку в історію українського фристайлу в дисципліні «біг-ейр», замкнувши трійку лідерів. На шляху до нагороди вже у кваліфікації рівнянин зарекомендував себе як гідний супротивник, підтвердивши реноме трьома чудовими стрибками у фіналі, які в підсумку отримали 179,5 балів.

Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка привітав нашого фристайліста, його тренерів Станіслава Кравчука, Галину Досову та Юрія Досова, федерацію лижного спорту України на чолі з Ігорем Мітюковим, а також відділення НОК України у Рівненській області на чолі з Миколою Петренчуком, з чудовим виступом та високою нагородою, побажавши й надалі впевнено крокувати до нових олімпійських перемог.

Таким чином, українці мають чотири нагороди в Лозанні-2020. Разом із «бронзою» Ореста у нашої команди «золото» та «срібло» в змаганнях змішаних команд з хокею 3х3 серед юнаків — та «бронза» в змаганнях інтернаціональних команд із фігурного катання.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати