Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

На Британію налетів потужний ураган «Кіара»

11 лютого, 10:03
ФОТО РЕЙТЕР

Практично на всій території Великої Британії оголошено підвищений «жовтий рівень» небезпеки у зв’язку з потужним штормовим вітром і зливами, які в неділю приніс ураган «Кіара», повідомляє Бі-Бі-Cі.

«Швидкість вітру, за даними синоптиків, перевищує 144 км/г. Є небезпека серйозних повеней у багатьох частинах країни. Багато авіакомпаній, включаючи British Airways, скасували свої міжнародні і внутрішні рейси або значно скоротили їх число. Тимчасово призупинено поромне сполучення на різних напрямках», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що через ураган «Кіара» скасували у неділю матч Прем’єр-ліги між командами «Манчестер-Сіті» і «Вест-Хем».

«Найсильніше ураган «Кіара» налетів на Вельс, де в окремих частинах пориви вітру сягали 150 км/г. Метеорологічна служба повідомляє, що в понеділок на півночі Англії можливі сильні снігопади, що може привести до обмерзання доріг. Там жовтий рівень небезпеки збережеться до вечора понеділка», — повідомляють у Бі-Бі-Cі.

Ураган «Кіара» відчують і в материковій Європі: у Франції, Бельгії, Ірландії та Нідерландах також очікується шквальний вітер та зливи. Скасовані деякі авіарейси в Бельгії та Німеччині.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати