Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Чи можуть діди й онуки голосувати за одного кандидата?

20 березня, 00:00

Друге назріле питання — це правда про розвал СРСР, крах соціалістичної системи, КПРС та її ідеології. Високий рейтинг лідерів комуно-соціалістів є результатом незнання об’єктивних і суб’єктивних причини глухого кута, в який потрапило суспільство після сімдесятирічної побудови «світлого майбутнього». Потрібні й науково-теоретичні статті, й відгуки читачів. Лише через них люди можуть усвідомити, що ліві партії ведуть у нікуди і, перебуваючи на утопічно-теоретичних засадах, нездатні керувати суспільством.

Третє питання — одне з найбільш важливих: чому багата країна і працелюбний народ опинилися в такій чорній ямі? Звідки витоки недолугих реформ, пограбувань держави, економічного занепаду? Як так сталося, що й на восьмому році незалежності та «нових курсів» на місцях непорушно сидить стара партійно-господарська номенклатура і продовжує грабувати народ і вести в нікуди?

Четверте питання — питання відповідальності самих нас, мешканців різних регіонів, представників різних поколінь за майбутнє наших нащадків, за майбутнє України. Було б великою перемогою, якби хоч 90% молоді пішло голосувати й хоча б такий же відсоток пенсіонерів проголосували за того кандидата в президенти, за якого проголосували їхні діти й онуки.

П’яте питання — усвідомлення себе громадянином України, почуття обов’язку перед Вітчизною, гордості за неї, за героїв минулого.

Хай ваші журналісти більше пізнають думки й помисли людей і допоможуть їм правильно зорієнтуватися в дуже відповідальний час — під час виборів глави держави.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати