Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Квартира Лещенка: реакція соцмереж

Як відреагували журналісти, блогери і користувачі соціальних мереж на покупку народним депутатом Сергієм Лещенком елітної квартири в центрі Києва за 7,5 млн грн
07 вересня, 11:21
Фото з відкритих джерел

Народний депутат від Блоку Петра Порошенка Сергій Лещенко купив нову квартиру за 7,5 млн грн. Про це на своїй сторінці в Facebook написав журналіст Андрій Дзиндзя.

Сам Лещенко підтвердив факт купівлі квартири, але зазначив, що не всі кошти є його власними.

За його словами, "половина суми - це позика від засновника "Української правди" Олени Притули терміном на 10 років". Ще частина коштів - його заощадження як колишнього співвласника ресурсу "Українська правда", а решта – гроші його дівчини, відомого DJ Анастасії Топольської, яку він обіцяє вказати у своїй декларації за підсумками 2016 р.

При цьому Топольська у Facebook пояснила, що співвласницею квартири не змогла стати, тому що ще не розлучена, хоча з чоловіком не живе вже 7 років.

Пізніше договір купівлі-продажу у Facebook оприлюднив адвокат Олексій Шевчук.

Згідно документу, Лещенко придбав квартиру на вул. Івана Франка, 11 загальною площею 192 кв. м за 7 млн 550 тис. грн, а здійснити оплату хотів з рахунку в російському "Сбербанку".

Адвокат Шевчук акцентує на тому, що Лещенко є власником рахунку в російському "Сбербанку", звідки спочатку мав намір оплатити квартиру, але потім змінив цей пункт на "БТА Банк". Також у договорі зазначено, що Лещенко є власником цих коштів, а не частини, як писав нардеп.

"Лещенко Сергій Анатолійович (покупець) довів до відома директора ТОВ "Компанія з управління активами "Промислові інвестиції" Паршакова Олександра Євгеновича, що на момент підписання цього договору він у шлюбі не перебуває і ні з ким не проживає однією сім'єю без укладення шлюбу, а грошові кошти, витрачені на купівлю квартири, є його особистою власністю", - зазначено в договорі.

Соцмережі бурно відреагували на купівлю квартири Лещенком та його поясненням джерел коштів на неї:

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати