Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

На шляху впровадження стандартів НАТО

02 липня, 12:08

З метою виконання програми двостороннього співробітництва Командувач об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв провів робочу зустріч з керівництвом Відділу оборонного співробітництва Європейського командування Збройних Сил Сполучених Штатів Америки.

Захід відбувся з метою виконання плану реалізації програми Уряду США з впровадження рішень на основі інформаційних технологій для Збройних Сил України.

Під час зустрічі генерал-лейтенант Сергій Наєв поінформував присутніх про безпекову ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил, а також про процеси трансформації Збройних Сил України й виконання завдань із підвищення взаємосумісності та впровадження стандартів НАТО.

— Ми вдячні американському Уряду за підтримку суверенітету та територіальної цілісності України, тривалу співпрацю з нашою країною, а також за надзвичайно важливу підтримку на військовому рівні у протистоянні російській агресії, - наголосив командувач.

Під час діалогу сторони обговорили обсяг можливої допомоги з боку США та питання покращення ефективності роботи системи управління та контролю.

Як зазначив Командувач об’єднаних сил Збройних Сил України, такі зустрічі є досить ефективними.

— Ми мали змогу обговорити на професійному рівні всі важливі для нас питання та перспективи подальшої співпраці, — зазначив він.

Разом переможемо!

Служба зв’язків з громадськістю Командування об'єднаних сил ЗС України

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати