Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Чи виграє Україна у Фінляндії?

Чому Євген Коноплянка не зможе допомогти національній збірній, а Олександр Шовковський вирішив завершити кар’єру
10 листопада, 16:18
ФОТО РЕЙТЕР

У матчі 4-го туру відбору до Чемпіонату світу-2018 Україна — Фінляндія, який відбудеться в суботу, 12 листопада, на одеському стадіоні «Чорноморець» о 21.45, нашій команді не зможе допомогти один з лідерів, півзахисник Євген Коноплянка. Як повідомив напередодні гри тренерський штаб, у гравця німецького «Шальке-04» діагностували м’язову травму. Термін відновлення Коноплянки складе не менше двох тижнів, що унеможливить його виступ не лише у збірній з Фінляндією і Сербією, а також мінімум найближчий матч поєдинку чемпіонату Німеччини проти «Вольфсбурга».

Напередодні матчів проти команд Фінляндії та Сербії головний тренер національної збірної Андрій Шевченко традиційно зустрівся з журналістами і розповів про підготовку до важливих поєдинків, пояснив свій кадровий вибір та розповів про завдання підопічних. А також — похвалив суперників за їхній стиль гри.

«Збірна Фінляндії — непогана команда, яка досить добре обороняється. Головний тренер цієї команди провів хорошу роботу з колективом. Незважаючи на те, що у складі нашого суперника відсутня низка провідних гравців, зокрема Єременко, фінам є що показати  в Україні. Передусім це небезпечні стандарти та контратаки», — зазначив Андрій Шевченко, який упевнений, що українцям буде непросто зламати захисні редути фінської збірної. Але команда зробить все можливе для перемоги.

Також цього тижня стало відомо, що легендарний український футболіст — воротар київського «Динамо» та збірної України Олександр Шовковський, якого вболівальники давно прозвали СаШо, планує завершити професійну кар’єру. 9 листопада в ефірі шоу «Санден» на радіо «Аристократи» легендарний голкіпер зізнався, що втомився від футболу і не хоче продовжувати контракт. Вже в кінці року закінчується термін дії його договору. Відтак, 42-річний футболіст ставить під сумнів можливість продовження кар’єри у великому спорті.

«Рішення було досить важким, але я прийняв це, і мені стало набагато легше, спокійніше, — сказав Олександр Шовковський. —  Що ж з цього випливає? Слід жити далі».   

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати