Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Як потрапити на першу шпальту?

«День» оголошує нову номінацію для ХХ ювілейного Фотоконкурсу «Дня»! Надсилати роботи можна вже зараз!
10 листопада, 12:42
ФОТО МИКОЛИ ТИМЧЕНКА / «День»

Як тільки закінчився демонтаж ХІХ Міжнародної фотовиставки «Дня» у столичній галереї «Лавра», ми... починаємо думати про нову. Звичайно, історія цьогорічної експозиції «Фото-Синтез» тільки починається — після урочистого старту в Києві вона традиційно відправиться заряджати «інтелектуальним киснем» міста України. Так, турне Фотовиставки «Дня»-2016 стало рекордним — найкращі світлини побували в 11 містах — від Львова до Маріуполя, від Ізмаїла до Ольгополя. Всього за 18 років існування фотолітопису в містах України відбулося вже 126 (!!!) фотовиставок «Дня», отримали нагороди 866 фотографів, а лік людей, які побачили наші світлини, очевидно, пішов на мільйони. Як ми кажемо, проводимо лікнеп для тих, хто не встигає читати книги — наші світлини з надзавданнями справляються з цим на «відмінно». Впевнені, що знімки-«антидепресанти» цьогорічного Фотоконкурсу відвідають ще більше міст. Вітамінізація «тверезим» оптимізмом і життєстверджуючою силою особливо потрібна сьогодні суспільству.

«Ми зробили талановитий знімок своїм союзником», — одного разу заявила Лариса Івшина. Світлини на наших шпальтах — це не просто елемент оформлення, а самостійна журналістська робота. Саме з такого особливого ставлення і народилася ідея фотоконкурсу — системного моніторингу життя країни. І цього року ми вводимо нову номінацію — «Фото першої «полоси». Якщо вам вдалося зробити наповнений ідеєю, оригінальний у своєму ракурсі знімок в жанрі прес-фото, і, на вашу думку, він може стати візуальним образом матеріалу — надсилайте. В тематиці не обмежуємо — від зйомки політичних та міжнародних подій до соціальних і культурних репортажів, від фронту до глибинки — всі сторони нашого сьогодення.

Надсилати роботи ви можете вже зараз на електронну пошту [email protected]. Всі вони будуть розглянуті і кращі — використані на перших шпальтах нашої газети. Автори таких світлин потраплять на ювілейну ХХ Фотовиставку.

Не пропустіть свій шанс!

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати