Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У царстві світла

Відомі вистави починають відновлювати свою роботу
07 серпня, 11:54

Близько 3500 свічок було встановлено для декорацій вистави  «Велика подорож. Мрії в морі світла» з акторськими виступами на колишньому аеродромі Темпельхоф, представленому театром «Ан» в Берліні, Німеччина

Величезний лабіринт спеціально розроблений для кожного моменту вистави. Башти з 300 валіз, кабінки для відвідувачів, які вирушать у 3-годинну поворож крізь море вогнів.  Глядачам пропонують побачити ніч, коли зірки падали з неба і таємні фігури розкривали свої історії очима, голосом, тілом; розповівши про свої мрії, маленькі острови щастя, про свою життєву подорож.

Спочатку, йдучи ярмаркою, глядачі побачать вагончик блазня. Що ловить дикі картинки з повітря, розмовляє шалено і розігрує глядачів. Якщо ввійти у двері його житла, перед вами відкриється зовсім інший світ: меандр з тисяч вогнів. Та шість постатей, що живуть у лабіринті світла, які теж шукають свій шлях: Принц, який не хоче ставати королем; жінка-птах, яка не відмовляється від своєї мрії про політ; чоловік з лампою, який малює чарівні картини чужої країни і просить відвідувачів про свій шлях та інші.

Вистави театру користувалися великою популярністю у Берліні, однак тільки після нещодавнього послаблення карантину мистецькі заклади починають відновлювати роботу.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати