Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Про співпрацю та «інтелектуальне заглиблення»

Гостем «Дня» стала генеральний продюсер і ведуча інтернет-каналу URKLIFE.TV Людмила Немиря
20 квітня, 19:47
ФОТО МИКОЛИ ТИМЧЕНКА / «День»

«Україні Incognita — 15 років» — під такою назвою вийшов цикл з десяти передач журналістів, авторів та експертів нашої газети на онлайн-каналі URKLIFE.TV, присвячений ювілею масштабного просвітницького проекту — Бібліотеки «Дня». Вони мали особливу популярність, про що свідчать навіть вищі, ніж у інших відеосюжетів, показники переглядів на їхньому Youtube-каналі.

Це перший, безпрецедентний для українського медіапростору, проект-презентація Бібліотеки «Дня» у форматі розгорнутих інтерв’ю. Кожна розмова — «серфінг» аналогій, діагностика хвороб і, зрештою, відкриття української історії. Проект завершився інтерв’ю з головним редактором «Дня» Ларисою Івшиною «Україна має стати Британією слов’янського світу» (всі відеосюжети доступні на сайті «Дня» в рубриці «Відео» і на каналі URKLIFE.TV). А під час теперішнього візиту головний редактор обговорила з Людмилою Немирею ідею нового спільного проекту, філософія якого, за доброю традицією, — розширення розумного простору. Деталі — чекайте незабаром.

Більше про особливості роботи інтернет-каналу, які українські програми дивляться в окупованому Донецьку та Криму, неповерховість як принцип та майбутнє онлайн-журналістики — у інтерв’ю з Людмилою Немирею в найближчих номерах «Дня».

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати