Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Новий рік без нових «Старих пісень...»

30 жовтня, 00:00

Ті, хто звик зустрічати Новий рік перед телевізором, напевне засмутяться: шоу не буде. Принаймні на трьох каналах (ГРТ, РТР і НТВ) й у тому вигляді, до якого ми звикли за останні кілька років.

Наддорогі новорічні суперпроекти, які є головною гордістю телекомпаній, сьогодні виявилися їм не по кишені. Наступний рік шанувальники російського ТБ зустрінуть, скоріш за все, під повтори старих новорічних шоу, а також під те, що канали зможуть спартолити задешево. Зате можна буде оцінити майстерність конкурентів: «ТБ Центр» і ТБ-6 від своїх новорічних проектів не відмовилися. «ТБ Центр» із нагоди Нового року збирається розповісти глядачам казочку про велике кохання за участю, ясна річ, російських поп-зірок. А ТБ-6 готує проект з Іваном Демидовим у головній ролі. Називатиметься він «Титанік».

Що стосується українських каналів, то на УТ-1 новорічне шоу збираються знімати — щоправда, скромно. Але, може, зі смаком? На «Інтері» й «1+1» тема ще не обговорювалася. На ICTV і ТЕТ ніби є проекти, але ще не вирішено питання фінансування.

№208 30.10.98 «День»
При використанні наших публікацій посилання на газету обов'язкове. © «День»

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати