Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

"Нічний будильник" завели

05 вересня, 00:00

На останній уїк-енд літа, що минає, телеглядачів "Інтерканалу" розбудив "Нічний будильник". І хоча ця назва в більшості телеглядачів могла викликати небажані асоціації, нічого спільного з екстрасенсорною терапією енурезу нова передача не має. Автори проекту - поки мало відоме в телеколах НВО "Поверховість". Прем'єра розважальної програми відбулася за 15 хвилин до настання суботи і торсала опівнічників до години ночі, вдало використовуючи переваги прямого ефіру. Незнайомі глядачеві персонажі заявленої "казкової ситуації" врівноважили свою появу на екрані бесідами "про життя" з українськими кіно- й телезірками, а останні несли зі студії свої експреспортрети у вигляді дружнього шаржу.

До честі творців програми треба зазначити, що такою перевіреною формою зняття прямоефірного стресу ведучих, як "кліп за заявкою", вони поки не зловживають. Під час першої передачі пролунало тільки два дзвінки, і лише перший з них - захопленої дівчини Світлани - виглядав цілком непередбачено. За сміливість Світлана була нагороджена правом вибору музичного кліпу, який і завершив контакт з телеглядачкою.

Програма приязно проробила цілий ряд рекламних трюків на користь деяких українських засобів масової інформації в стилі театрального капусника, вишукано позагравала з цінителями гумору і полоскотала нерви тим, хто останнього не визнає. Телеглядачі, котрі куняли, передумали куняти, коли їх заінтригували дещо сумнівною з еротичної точки зору спробою читання і озвучування думок випадкових перехожих. Само собою зрозуміло: прихованою камерою. І хтозна, яка частина жарту була в запевненнях вченого, в якого брали інтерв'ю, котрий стверджував, що "зчитані" думки абсолютно правдиві. Та в будь-якому випадку, кожному потенційному випадковому перехожому на всяк випадок варто бути насторожі. Наприклад, перед виходом з дому можна скласти тезовий план. Думати з листка. Чи прокручувати в пам'яті приємні ситуації й мелодії нової розважальної передачі для опівнічників. Такі думки визнають легкими, динамічними, іронічно-артистичними і з гарним смаком. Якщо ж вас переслідує нав'язлива ідея у вигляді сюжету про карієс, намагайтесь періодично транслювати в ефір телефон для розміщення реклами. Для тих же, кому думати взагалі обтяжливо, теж є приємна новина: спіть спокійно хоч весь тиждень. У п'ятницю ввечері "Нічний будильник" вас розбудить.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати