Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Найстильніша

Кейт Міддлтон визнали іконою королівського смаку
20 листопада, 12:04

Кейт Міддлтон — ікона королівського стилю № 1, згідно з дослідженням, проведеним модною онлайн-платформою Farfetch. Герцогиня Кембриджська, яка відома своєю любов’ю до брендів вуличного одягу та розумними поєднаннями кольорів, стала єдиною королівською особою, яка увійшла до топ-10 списку, повідомляє www.dailymail.co.uk. Кейт Міддлтон набрала 24 відсотки голосів, але з першого місця її «вибила» співачка та дизайнерка Вікторія Бекхем, яку 28 відсотків респондентів обрали найкращою іконою стилю в Європі.

Протягом останніх кількох місяців Кейт одягала сукні від відомих британських дизайнерів, пише видання, таких як Suzannah, Stella McCartney та Emilia Wickstead, щоб привернути до них увагу під час кризи Covid-19. Ощадлива герцогиня також має звичку переробляти деякі свої улюблені вбрання, часто поєднуючи старіші моделі з чимось новим.

Фото Рейтер

Серед інших, хто увійшов увійшли до топ-10, італійська фешн-блогерка, підприємець К’яра Ферраньї, королева американського стилю модель Олівія Палермо та поп-зірка Еллі Голдінг.

Дослідження також показало, як люди оцінюють себе, коли ідеться про стиль: 76 відсотків дорослих поляків описують себе як «модних» — порівняно з 67 відсотками італійців та 64 відсотками жителів Франції. Італійці захоплюються модою — витрачають більше, ніж будь-хто інший, протягом місяця. Британці також придбали більше вживаного одягу, ніж минулоріч, як і багато жителів інших країн Європи. Опитування жителів Великобританії, Франції, Німеччини, Іспанії, Італії, Польщі та Данії показало, що більше чверті всіх дорослих будуть переглядати Instagram для пошуку порад та модного натхнення; 27 відсотків відвідують модні веб-сайти, а 22 — читають  журнали. Також виявилось, що 51 відсоток усіх опитаних через OnePoll дорослих людей надихатиметься модою в інших країнах, з найбільшою ймовірністю надихнуть людей Італія, Франція та Великобританія.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати