Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Епоха Відродження» Fendi

Один з найвідоміших світових брендів дав концерт класичної музики
25 червня, 17:49

На честь римської спадщиниFendi (італійський бренд було засновано у Римі в 1925 році Адель та Едоардо Фенді) і багатої культурної історії італійської музики, Fendi роками співпрацювали з Accademia Nazionale di Santa Cecilia, було дано захоплюючий музичний виступ у Палаццо-делла-цивільна Італіяна.

У концерті взяла участь італійська солістка Анна Тіфу, яка вдягла одяг Fendi-кутюр, а також 14 музикантів із престижної Accademia Nazionale di Santa Cecilia, які виконали «Чотири пори року» Антоніо Вівальді — один із найвідоміших класичних творів епохи бароко, написаний класиком майже 300 років тому (в 1723 році). Кожен концерт присвячений одній із пір року і складається із трьох частин, що відповідають кожному місяцеві. До того ж кожний концерт супроводжує сонет, авторство яких достеменно невідомо, проте іноді приписується самому композиторові. Партитура оркестру складається з солюючої партії скрипки, групи перших і других скрипок, альтів і віолончелей, що дублюються basso continuo...

До речі, кожну з частин концерту, що виконувались в рамках «епохи ВідродженняFendi» організатори акції проводили у  різних місцях, демонструючи не тільки музику та моду Fendi, а й красу Риму та його потрясаючу архітектуру.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати