Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

70 тисяч привітань!

13 лютого, 16:08
ФОТО REUTERS

Нагадаємо, День св.Валентина, як свято закоханих, походить від історії католицького монаха, який укладав шлюби. Ця урочистість останні кілька років стає все більш популярною і  в Україні. А які історії в цей день захопили світ? Дізнаймося про одну з них.

Вільям Вайт, 104-річний ветеран морських сил США, який має почесну нагороду «Пурпурне серце» під час  Другої світової війні, цього року як ніколи яскраво святкує День закоханих,  в оточенні «цілої гори» з 70     000 любовних листів і побажань, що надходять з усього світу.

Картки та примітки до «майора Білла», майора у відставці, який мешкає в закладі з надання допомоги в Стоктоні, штат Каліфорнія, які він почав отримувати після того, як співмешканець розпочав кампанію в соціальних медіа під назвою «Операція Валентин», просив друзів та різних людей надіслати привітання на честь Біла.

Спочатку мета полягала у скромних 100 картках — приблизно по одній на кожен день народження Вайта — але реакція перевершила всі очікування.

«Це просто фантастично», — сказав Вайт, оточений горою пакетів, поштових скриньок, наповнених картками...

Нещодавно правнучка Вайта, Ебігейл Сойєр, 9 років, доставила пачку карток із свого четвертого класу, одну з них вона читає на фото.

За тиждень до Дня св. Валентина, який припадає на п’ятницю цього року, щонайменше 70 000 листів кореспонденції надійшло від людей у будь-який штат США та кілька закордонних країн.

Поштових повідомлень було доставлено так багато, що довелося заручитися підтримкою добровольців, щоб прочитати теплі побажання ветерану, який пішов у відставку після 35 років активної служби, включно з часом у Тихоокеанському театрі Другої світової війни, коли він зазнав поранень у Іво Джіма.

Багато з них висловили глибоку вдячність не лише майору за його службу, а й усім ветеранам, які занадто рано померли, щоб почути свою подяку.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати