Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Про честь, сміливість та справедливість

Замок на горі закриває театральний сезон прем’єрою вистави «Мауглі»
19 липня, 14:18
ФОТО НАДАНО ТЕАТРОМ

20 та 21 липня в Київському академічному театрі ляльок знаний режисер Леонід Петрович Попов представить свою нову постановку, яку він здійснив за мотивами оповідань популярного англійського письменника Редьярда Кіплінга «Книга джунглів» (актор п’єси Є. Огородній). Це буде не просто цікаве, а й повчальне дійство для глядачів від +6 років. Головний герой — Мауглі, хлопчик, що вижив, виріс та змужнів у джунглях серед диких звірів, які навчили його бути людяним, чесним, сміливим та справедливим.

Режисер переосмислив класичний твір і сценічно прочитав його по-новому, захоплено і сучасно. Глядачі будуть вражені чарами тіньового театру, реалістичністю анімації, віртуозністю акробатичних трюків та величністю ритуальних масок (художник — Микола Данько, анімація — Дар’я Волокушина, музику написала Юлія Грицун, хореограф — Тетяна Чичук, а пластика Андрія Соболєва). Ця постановка створюється для сімейного перегляду і тому буде цікава не лише для малечі, а батькам та бабусям і дідусям, аби разом пережити гостросюжетні та водночас повчальні події. Постановники запевняють, що історія про «сина» вовчої зграї хлопчика Мауглі, вчителями якого стали сильний ведмідь та мудра пантера не залишить нікого байдужим бо вчить вміти долати випробування, знаходити вірні рішення, а ще, що навіть у джунглях і тваринам, і птахам треба дотримувати законів і жити по-справедливості...

До речі, традиція дарувати під завісу сезону нову виставу в Ляльковому театрі підтримується вже багато років. Хто з публіки не встигне прийти на прем’єру в цю суботу та неділю, наступний раз зможе побачити «Мауглі» 18 серпня.

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати