Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Один іменинник плюс «1+1»

04 липня, 00:00
2 липня генеральний продюсер каналу «1+1» Олександр Роднянський — безумовно, найкращий телепродюсер країни — відзначав свій 37-й день народження. З раннього ранку центральний офіс компанії трансформувався на оранжерею: традиційні «довгоногі» троянди й урочисті кошики, екстравагантні композиції та найвигадливіші фантазії флористів наповнили собою не лише кабінет генерального продюсера, а й усю прилеглу територію.

Черга охочих хоча б раз на рік міцно поцілувати Олександра Роднянського вишикувалася з самісінького ранку.

А ввечері в одному з заміських ресторанів влаштовано вечерю, де було помічено зірок українського телебачення — Миколу Вересня, В’ячеслава Піховшека, Юрія Макарова. А загалом коло присутніх можна окреслити формулою: один іменинник плюс «1+1».

До речі, деякі київські фотографи, об’їхавши всі престижні київські ресторації, як то кажуть, «спіймали облизня». «1+1» конфіденційністю завдала удару «папарацівській» справі.

P.S. «День» приєднується до всіх поздоровлень Олександру Юхимовичу, високо цінуючи його як безумовного професіонала. Не вельми поширена, на жаль, поки що в нашому бутті якість — і тим паче цінна.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати