Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Новий простір... «коробка»

13 галерей, вражаючий архів, навчальні та дослідницькі приміщення
24 вересня, 10:00

The Box — найбільший простір мистецтв та історичної спадщини, який відкрився у Великобританії в 2020 році. Як ключовий елемент програми «Ресургам» Плімута, його запуск тепер символізує відновлення м. Плімута та визначає напрямок позитивних змін у місцевій економіці та житті міста під час руху через пандемію COVID-19.

The Box повністю перетворив, розширив і об’єднав колишній Міський музей і Картинну галерею Плімута, будівлю Центральної бібліотеки та церкву Святого Луки, щоб створити передовий інтерактивний культурний центр з 13 новими галереями та виставковими просторами , вражаючим архівом, навчальними та дослідницькими приміщення та новенькою громадською площею.

Готуючись до відкриття, The Box запровадив низку заходів безпеки та соціального дистанціювання, щоб допомогти відвідувачам почуватися якомога комфортніше.

Тудор Еванс, голова міської ради Плімута, сказав: «Це такий хвилюючий момент для міста, і це фантастика, нарешті, мати можливість оголосити дати відкриття. The Box є життєво важливою частиною нашої програми відновлення, і відчувається, що це вже давно. Протягом останніх кількох місяців співробітники працювали так важко, щоб підтримувати імпульс та залучати громадськість до проекту. Вони також доклали величезних зусиль, щоб реагувати на чинні урядові вказівки, щоб кожен, хто відвідує, мав безпечний та приємний досвід... У нашому світі після блокування The Box стане місцем, де люди зможуть зв’язати один одного, історію Плімута та його майбутнє».

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати