Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Мелодії свята

16 січня відомий вокальний гурт ManSound представить нову програму
15 січня, 11:57
ФОТО РУСЛАНА КАНЮКИ / «День»

Уже стало традицією, коли популярний вокальний секстет щорічно запрошує слухачів на свої Різдвяні вечори. Так у середу ManSound виступить у Великому залі ім. В. Сліпака Національної музичної академії України.

Нагадаємо гурт засновано 1994-го. Відтоді всі виступи співаків відбуваються з величезним успіхом. Секстет брав участь у понад 50 джазових фестивалях, тричі виступали на форумі Лайонелла Хемптона у США. У 2001 році All American Entertainment Awards номінувала ManSound на звання найкращої вокальної групи. 2002-го ManSound завоював Гран-прі на міжнародному конкурсі акапельних груп Vokal Total, а Всесвітня a cappella асоціація (CASA) визнала відомий джазовий стандарт Nature boy в аранжуванні Володимира Міхновецького (засновника ManSound, який, на жаль, помер 2004-го, але справа його живе!) найкращим у світі вокальним виконанням у стилі джаз! Нині учасниками секстету є співаки віртуози: чотири тенори — Володимир Сухін, Вілен Кільченко, Юрій Роменський і Сергій Харченко, а також баритон В’ячеслав Рубель і бас Рубен Толмачов.

ManSound не тільки популяризує a cappella ансамблевий спів, а й надихнув багатьох молодих музикантів на створення нових творчих колективів. Нині вокалісти є творчім брендом нашої країни і з аншлагами демонструють свою майстерність не лише в Європі, а й у США.

Концерт у Києві можна назвати музичним подарунком меломанам — найдобріші, світлі, улюблені ще з дитинства мелодії Різдва: це колядки різних країн, українські щедрівки, псалми та найкращі новорічно-різдвяні пісні.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати