Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Фестиваль зачісок у Братіславі — український дебют

04 липня, 00:00
Кілька разів на рік у Європі проходять шоу-фестивалі зачісок. Один з таких фестивалів, організований фірмою «Wella», нещодавно відбувся в Братіславі.У ньому взяли участь майстри з Чехії, Словаччини, Австрії, Угорщини, Німеччини та інших країн. 

Нашу країну в Братіславі представляли майстри столичного салону «Дюденко — Київ» на чолі із самим В’ячеславом Дюденком. Ось як він описує створені спеціально для цього шоу зачіски: «Наше шоу складалося з чотирьох блоків. Форми стрижок і стиль для першого ми обрали рафіновано-вуличний (street line). Потім показали забарвлення — фарби літа, коли можливі сміливі й несподівані поєднання, аж до поєднання «холодних» і «гарячих» кольорів, тобто те, що властиве літу: скажімо, холодна вода і пекуче сонце (hot mixt). Зачіски з довгого волосся — стиль вечірній, але не вилизаний, а трохи вільніший, з використанням додаткових пасм волосся різного кольору, пір’я («дикі королеви»). Але намагалися не перенасичувати аксесуарами, тому що авангардна мода часто хибує на те, що імітує зачіску не волоссям. Ми свого часу теж так робили, але тепер намагаємося працювати власне з волоссям. І останній блок — leady of dreams. Для нього ми підібрали відомі сукні з каркасами від салону «Фея». Коли в літаку нас запитували, що веземо, ми відповідали: «Парашути».

Загалом, наші майстри виконали 25 моделей зачісок. За словами режисера-постановника показу Ірини Дюденко, і майстерність зачісок, і ефектна постановка, і костюми переконали організаторів у тому, що шоу української команди має завершувати фестиваль.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати