Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Арт-пікнік у Музею-садибі родини Антоничів

«Я — Квітка» — так назвала свій вернісаж молода художниця Людмила Горбачик
15 липня, 11:31

У Бортятинській філії Львівського музею історії релігії молода талановита мискині Людмилка Арт (Людмила Горбачик) представила   виставку «Я — Квітка».

— Мої перші роботи — це роботи з вугіллям (портрети маленьких діток). А далі я почала пробувати все! Пастель, акрил, акварель, масляні фарби, олівці; полотна, картон, стіни... Мені хотілося малювати все і всюди», — розповідає Людмила ГОРБАЧИК.

Вона й досі пробує нові техніки, матеріали. Єдине, що залишається незмінним — квіти. Вони прекрасні, вони надихають...

Людмила Горбачик народилася у Самборі. Закінчила з відзнакою місцеві школу і технікум економіки та інформатики (спеціальність комерційна діяльність). Навчалася у Львівському національному університеті імені І. Франка зі спеціальності «Фінанси і кредит».Малювати почала більше десяти років тому. Спершу це були невеличкі малюнки у зошитах, блокнотах, згодом на тканині, камінцях, склі...

Сьогодні Людмила Горбачик різнопланова художниця. Її роботи вражають багатобарвністю, емоційністю, чуттєвістю, адже мисткиня вкладає у них енергетику, настрій, душу. Вона не зупиняється у своїх пошуках і з кожним твором дивує все більше.

Людмила Горбачик — учасниця щорічних мистецьких  ярмарок, які проводять до дня міста Самбора, неодноразово брала участь у виставках «Самбір-арт». Її картини знаходяться у приватних колекціях як України, так і за її межами: Польщі, Чехії, Італії, Німеччині, США.

P. S. Під час коронавірусної інфекції (COVID-19) Людмила Горбачик продає  15 робіт під гаслом «Фарби життя», а кошти перераховує для лікування важкохворих і потребуючих дітей.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати