Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Фокстрот – у ТОП-20 кращих роботодавців України

Бренд Фокстрот у 2019 році закріпив позиції в традиційному фірмовому рейтингу кращих роботодавців і визнаний першим в галузі торгівлі електронікою і побутовою технікою за версією ділового видання «Власть денег».
09 жовтня, 18:30

До списку кращих HR-брендів увійшли як компанії з українськими власниками, так і українські «дочки» іноземних компаній. При відборі враховувалася низка критеріїв, що характеризують якість робочих місць і їх надійність, стабільність щодо виплати заробітної плати, можливості для професійного і кар’єрного зростання співробітників, особливості HR-політики.

За визнанням експертів, компанія Фокстрот, яка об’єднує понад 4500 співробітників, приваблива стабільною виплатою заробітної плати, перспективою кар’єрного росту, наявністю очних і заочних курсів для підвищення професійних компетенцій, високим рівнем корпоративної культури.

«Наші співробітники – ключовий фактор успіху Фокстрот, – зазначила керівник управління по роботі з персоналом Оксана Парубець. –  Тому з метою вдосконалення бізнес-процесів ми активно розвиваємо свій персонал: за допомогою внутрішніх тренінгів, програми менторства, оцінки персоналу та завдяки розширеним можливостям дистанційного навчання внутрішнього навчального порталу».

Протягом 2019 року 1140 співробітників (а це і працівники роздрібної мережі, і менеджери центрального офісу) пройшли 88 навчальних програм. 2150 продавців пройшли 66 курсів щотижневого обов'язкового навчання зі знання товарів. Крім цього, більш половині співробітників було рекомендовано удосконалити знання ділової української мови, і вони успішно закінчили чотирьохмодульне навчання.

Фокстрот надає можливість кожному вирости як професіоналу і реалізувати свої амбіції. Тому при відкритті нових вакансій в першу чергу розглядається внутрішній кадровий резерв: завдяки цьому закриваються 60% керівних посад. Наприклад, продавець-консультант може «вирости» до посади директора магазину або зайняти вакантну посаду в центральному офісі.

Цікава робота у Фокстрот і участю співробітників в різноманітних соціальних і еко-проекти: «Зелений офіс», «ДалЕКОглядні», «Фокстрот зігріває серця», благодійні ярмарки та марафони, корпоративні заходи і тімбілдинги. При цьому колег об'єднують такі компетенції, як відповідальність і зацікавленість в особистому і загальному результаті.

«Формування професійної команди є запорукою успіху не тільки керівника, але і всього бізнесу, – вважає виконавчий директор Фокстрот Вячеслав Поврознік. – Команда Фокстрот – це кваліфіковані фахівці, сильні менеджери і просто фанати своєї справи. Кожен з них прагне утримувати взятий темп і працювати на найвищому рівні: формувати кращий асортимент, надавати якісну консультацію, забезпечувати необхідний сервіс і дарувати позитивні емоції нашим покупцям».

Привітав колектив з високою позицією в рейтингу генеральний директор Групи компаній «Фокстрот» Геннадій Виходцев:

«За 25-років з дати народження бізнесу багато що змінилося, але незмінною залишилася головна його цінність – люди, команда, однодумці. Оскільки тільки співробітник – амбасадор бренду – зможе закохати в нього покупця. Особистісний фактор продавця-консультанта може як зруйнувати, так воскресити лояльність клієнта. Тому підтримую цей вектор у розвитку Фокстрот і бажаю команді і надалі орієнтуватися на такі цінності».

Фото: dsnews.ua

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати