Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Carlsberg Ukraine – у трійці лідерів!

Українські бізнесмени - серед кращих компаній, відзначених заґрунтовний підхід до досягнення ЦСР
26 жовтня, 13:15

Експертна організація Центр “Розвиток КСВ”, що вже понад 10 років розвиває корпоративну соціальну відповідальність та сталий розвиток в Україні, провела дослідження  “Внесок українського бізнесу в реалізацію Україною Цілей сталого розвитку 2016-2020 рр.”. У ньому було визначено пріоритетні Цілі сталого розвитку (ЦСР) для українського бізнесу, їх інтегрованість, рівень партнерства та показники вимірювання.

Carlsberg Ukraine увійшла в трійку компаній, що були відзначні експертами  за ґрунтовний підхід до досягнення ЦСР та інтеграцію їх у свою діяльність.

Додатково усім компаніям учасникам дослідження були надані рекомендації щодо подальших кроків у досягненні ЦСР:

•  Переглянути стратегії сталого розвитку з урахуванням Цілей сталого розвитку;

•  Встановити KPI цілей сталого розвитку з метою вимірювання прогресу в їх досягненні;

•  Звітувати щодо корпоративних KPI досягнення Цілей сталого розвитку у нефінансових звітах компаній, звітах з управління;

•  Посилювати партнерство задля більшої результативності й масштабності змін;

•  Адвокатувати ЦСР у ланцюгу постачання і серед ключових стейкхолдерів.

«Коли компанія імплементує ЦСР у свою стратегію, то зміни будуть системними і довгостроковими. У Carlsberg Ukraine ми маємо чіткі цілі до 2022 і 2030 років і план їх досягнення. Щороку ми публікуємо звіт зі сталого розвитку, в якому вказуємо ЦСР на які ми впливаємо і результати діяльності за рік. Для нас сталий розвиток - це не окремий проект одного департаменту, це - частина стратегії всієї компанії», - коментує Євген Шевченко, генеральний директор Carlsberg Ukraine.

З 2017 року в Carlsberg Ukraine впроваджено програму зі сталого розвитку «Ціль 4 нулі: разом заради майбутнього», метою якої є зменшення вуглецевого сліду, економія води, зниження безвідповідального споживання алкоголю та запобігання нещасним випадкам на робочому місці.

Дослідження проводилось на основі аналізу КСВ кейсів компаній за 2016–2019 рр. Експертами було проаналізовано 116 кейсів компаній, 100 нефінансових звітів найбільших компаній України за 2015–2019 рр. та 97 звітів з прогресу організацій (підписантів ГД ООН).


 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати