Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Взяли під опіку»

У Львові допомагають підгодовувати безпритульних котів: як долучитися?
13 лютого, 11:39
ФОТО З АРХІВУ «Дня»

Львівське комунальне підприємство «Лев», яке опікується безпритульними тваринами у Львові, 2019 року розпочало допомагати опікунам безпритульних котів. Досі за кошти благодійників «Лев» закупляв і роздавав корм опікунам вуличних собак. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«Якщо минулого року завдяки нашим благодійникам ми роздавали корм опікунам безпритульних собак, то 2019 року розпочали цю важливу кампанію і для котиків. На території Львова проживає чимало вуличних котів, які виконують важливу місію зі здійснення природної дератизації. Проте взимку й за нестачі харчової бази їм складно вижити. Дуже добре, що в нашому місті є чимало небайдужих людей, які взяли їх під свою опіку», — розповіла директор ЛКП «Лев» Оксана КОШАК.

Пенсіонерка пані Ольга, котра опікується 17 безпритульними котами у львівському районі Сихові, розповідає, що допомога опікунам котів є дуже актуальною. «Корм — це велика допомога, адже переважно ми, опікуни тварин, — пенсіонери. Тож навіть кілька пачок корму для нас — неабияке підкріплення. А ще це можливість для людей робити добрі справи. Тому ми сподіваємося, що дедалі більше львів’ян долучатиметься до благодійності. І ми, і котики дуже вдячні за це!» — наголосила опікунка.

Відтепер, коли охочі жертвують кошти на корми для тварин на сайті lkplev.com (кнопка Donate), долучатимуться до підгодівлі не лише собак, а й котиків. До речі, першу порцію у 800 пакетиків м’ясного корму цього року отримали вуличні коти Сихівського району.

Щоб стати опікуном й отримувати допомогу на годівлю безпритульних тварин, які перебувають на вулиці, необхідно звернутись у ЛКП «Лев». Контактна інформація: Львів, вул. Промислова, 56, тел.: (032) 252 30 41; (068) 535 45 45; e-mail: [email protected], сайт: lkplev.com.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати