Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Впорався 2014 року — впорається і зараз»

Геннадій Корбан очолить Дніпровський штаб боротьби з коронавірусом
30 березня, 20:18

Голова Громадської ради при міськраді Дніпра Геннадій Корбан очолить оперативний штаб із запобігання епідемії в Дніпрі. Про це повідомив міський голова Дніпра Борис Філатов. «Після того, як Громадської раді при міському голові Дніпра і волонтерам вдалося відбити в обласних чиновників дитячу онкологію, яку хотіли перепрофілювати під лікування коронавирусу, головою оперативного штабу із запобігання епідемії в Дніпре призначено Геннадія Корбана. Впорався 2014 року — впорається і зараз», — написав Філатов на своїй сторінці у Фейсбук.

Відповідне розпорядження міського голови, за його словами, буде опубліковано найближчим часом на сайті міськради. Напередодні голова Громадської ради при міському голові Дніпра Геннадій Корбан заявив, що обласні чиновники вирішили створити інфекційні відділення для «своїх» і «організувати лікування ВІП-персон і чиновників в особливих умовах». «Уявіть собі, якими цинічними мерзотниками треба бути, щоб переводити до іншого відділення онкохворих дітей, заради того, щоб лікувати «своїх» у комфортних умовах. Але цього не станеться. Ми не допустимо. Поїдемо до 21-ї інфекційної лікарні», — пообіцяв Корбан у  Фейсбуці.

Раніше Корбан як голова Громадської ради також виступив з рішучою критикою чиновників, які розпорядилися розпустити прибулих з-за кордону мешканців Дніпра, Запоріжжя, Кривого Рогу та Нікополя по домівках. За його словами, чиновники «заважають працювати міській владі, ухвалюючи абсурдні рішення та плутаючись під ногами, коли потрібно координуватися, співпрацювати і допомагати один одному». Тоді місто встигло перехопити всі  55 осіб, зокрема й чотирьох водіїв, і помістити їх на обсервацію та 14-денний карантин.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати