Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

В Ужгороді розпочалася «Ведмежа майстерня»

Серія майстер-класів має на меті нагадати — допомагати армії можна легко, весело і гарно
08 грудня, 11:21

Вже третій рік волонтери Руху підтримки закарпатських військових продовжують традицію зимових серій майстер-класів, де в дружній атмосфері можна навчитися власноруч виготовляти красу в найкращих майстринь Ужгорода й тепло поспілкуватися. Цьогоріч за символічну вартість учасники зможуть, зокрема, дізнатися основи декоративної вишивки і миловаріння, виготовити ялинкову іграшку, сплести різдвяний віночок, навчитися гарно оздоблювати святковий стіл. Волонтери зазначають, що завжди раді новим людям і розглядають абсолютно усі ідеї щодо можливої тематики майстер-класу.

«Для нас «Ведмежа майстерня» — це спосіб наблизити свята, атмосфера на заходах панує дуже дружня, для учасників це можливість не тільки навчитися чогось нового, а й знайти нових друзів. Фактично — це відродження вечорниць з майстринями. До слова, днями у нас запланований майстер-клас з миловаріння, а доки застигатиме мило, для учасників бонус — тематична екскурсія від музею! Також у планах проведення екологічного майстер-класу, де відома ужгородка розкаже і покаже, які цікаві речі можна виготовити із використаної в побуті сировини. Ми дуже вдячні усім майстриням, які долучають до цієї справи, усім, хто дає приміщення для заходів, а також учасникам. Допомагати армії справді легко!» — зазначила «Дню» волонтерка РПЗВ Алла ХАЯТОВА.

Усі зібрані з внесків учасників кошти волонтери спрямують на підтримку (лікування і реабілітацію) закарпатців, які були поранені чи захворіли на фронті.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати