Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Національна опера відкриває 153-й сезон...

Але поки діятиме карантин, працюватиме лише тричі на тиждень і будуть суттєві обмеження для глядачів
01 вересня, 18:57

Після піврічного перебування у карантинному простої, Національна опера України починає підготовку до відкриття нового театрального сезону, що заплановане на 18 вересня.

На своїй сторінці у facebook Анатолій Солов’яненко, головний режисер Національної опери повідомив, «зважаючи на існуючі обмеження, у період до 31 жовтня, ми працюватимемо для глядачів 3 рази на тиждень із наступними щотижневими програмами:

• щоп’ятниці — концертна програма солістів оперної трупи під рояль (звісно, програми щотижня будуть різними);

• щосуботи — концертна програма солістів балету театру (під фонограму);

• щонеділі — одна з наших оперних вистав, що не потребують великого оркестру та виконуватимуться без участі хору та балету («Наталка Полтавка» у адаптованій версії, «Моцарт і Сальєрі», «Служниця-пані»), або балет «Кармен-сюїта» (вибуватиметься під фонограму).

Всі заходи проходитимуть без антракту, з максимальною тривалістю до 80 хвилин. Дотримання глядачами маскового режиму та температурного скриннігу є обов’язковими. Розміщення у залі здійснюватиметься відповідно до діючих вимог. Але, незважаючи на складнощі, колектив театру сповнений оптимізму.

Репертуарний план буде оголошено у найближчі дні. Слідкуйте за новинами на сайті театру та сторінці Національної опери України у фейсбуці».

До речі, як повідомило керівництво театру, вистави попередніх місяців, що раніше були перенесені на вересень та жовтень — знову змінюють дати показів.  Планується, що вони відбудуться у листопаді  та грудні — все буде залежати від розвитку пандемічної ситуації з COVID-19.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати