Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Мандрівка – це не просто селфі…»

Сьогодні гостею «Дня» стала професійна мандрівниця Анжела Савченко
13 грудня, 17:32

Похмура п’ятниця, тринадцяте, в редакції «Дня» була «підсвічена» чудовою зустріччю – гостею видання стала наша авторка і партнер, керівниця туристичної компанії «Київські фрески» Анжела Савченко, яку ми свого часу відзначили символічною «короною» за туристичне просвітництво.

Пані Анжела прийшла до редакції з особливою «місією» – придбати новинку «Дня» «День вдячності» – як бонус для своїх найсумлінніших туристів, які побували на крайньому заході і крайньому сході українських земель відповідно. І не просто, а з автографами авторки ідеї книги Лариси Івшиної!

Звісно, ми не могли оминути нагоди поспілкуватися з пані Анжелою на актуальні теми – які стосуються не просто туристичної сфери нашої країни, а й української гуманітарної політики. Яскраві спогади і враження, шарм і надзвичайний інтерес та компетентність у різноманітних питаннях історії та культури України нашої гості приємно вражають. Анжела Савченко переконана, що нашим туристам час усвідомити, що «мандрівка – це не просто селфі, а нагода відкрити нові горизонти і сенс, переосмислити певні речі і встановити нові зв’язки».

Вона доводить це численними прикладами. Особливо насиченою несподіваними знахідками й влучними асоціаціями розмова стала, коли до неї приєдналася головна редакторка «Дня» Лариса Івшина. Тож дочекайтеся нового цікавого інтерв’ю на наших шпальтах! А наразі до ваших послуг свіжий і не менш цікавий «День» № 230-231 https://day.kyiv.ua/uk/arhiv/no230-231-2019 .

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати