Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

На основі антитіл

У Південній Кореї планують почати масове виробництво препаратів від COVID-19
11 вересня, 10:35

Органи охорони здоров’я Південної Кореї заявили, що планують почати в кінці цього місяця масове виробництво препаратів для лікування Covid-19 на основі антитіл, повідомляє 112.ua із посиланням на The Korea Herald. «Міністерство безпеки харчових продуктів і медикаментів наразі розглядає плани 2-ої та 3-ої фаз клінічних випробувань лікування на основі антитіл, і цього місяця планується почати масове комерційне виробництво препарату на основі антитіл до коронавірусу», — заявив на брифінгу 8 вересня Квон Чжун Ук, заступник директора Корейського центру з контролю та профілактики захворювань.

Наголошується, що лише з 27 серпня по 4 вересня понад тисячу жителів Південної Кореї, одужавши від коронавірусу, безкоштовно здали плазму крові для розробки ліків від Covid-19. Це пожертвування плазми крові церквою Сінчонджі в Тегу є найбільш масштабним у Кореї.

Станом на 10 вересня в Південній Кореї зафіксовано всього 21 743 випадки зараження на COVID-19, з них — 346 летальних. Нагадаємо, в інтерв’ю «Дню» в травні цього року посол Республіки Кореї в Україні Квон Кі Чанг однією з причин, чому Корея стала історією успіху в боротьбі проти коронавірусу, назвав активне тестування з самого початку пандемії, а також відстеження поширення вірусу та розділення в лікуванні пацієнтів важкого, середнього, легкого рівня захворювання. На фото: жінка спускається ескалатором у торгівельному центрі в Сеулі, Південна Корея, 9 вересня 2020 року.


 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати