Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Мінімум фізичних контактів

У багатьох школах Італії новий навчальний рік почався 14 вересня
16 вересня, 08:58

Основними особливостями шкільного спілкування цього року буде обмеження фізичних контактів і відмова від матеріалів для загального користування. Будуть по-новому облаштовані приміщення: за партою тепер сидить лише один учень, у школах організовані спеціальні маршрути для дотримання соціального дистанціювання, обідати діти будуть у класах. Крім того, для дітей старших 6 років обов’язкова захисна маска, яку можна приспустити, лише коли всі сидять за партами, при дотриманні належної відстані між учнями, — повідомляється в матеріалі www.vaticannews.va.

Фахівці радять батькам не показувати дітям своє занепокоєння перед новою ситуацією, а допомогти їм до неї звикнутися, організовуючи, наприклад, удома ігри з масками. Звертаючись до вчителів, медики рекомендують їм знайти нові форми невербальної комунікації, наприклад, за допомогою жестів, — через складнощі, які виникають при спілкуванні в захисних масках.

Відповідно до вказівок міністерства охорони здоров’я, перед виходом із дому дітям слід виміряти температуру і не відправляти дитину до школи з температурою вищою 37,5 градуса. На фото: урок просто неба в школі Симонетти Салаконе в Римі.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати