Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Уже вдруге від початку року

Українці Канади надали благодійну допомогу медичним закладам Чернівців
27 липня, 11:38

Більш ніж сім тонн гуманітарного вантажу на загальну суму 6,5 млн грн у середу привезли для медичних закладів Чернівців представники Ванкуверського відділення Суспільної служби українців Канади за сприяння Міжнародної організації Rotary World Help. Благодійники передали до Чернівців медичне обладнання та засоби догляду за хворими — функціональні ліжка, механічні та транспортувальні візочки, ролатори, обладнання для невідкладної допомоги та багато іншого.

«Передусім наша організація допомагає прифронтовим шпиталям на сході України, та віднедавна поширили свою діяльність також на цивільні лікарні п’яти областей України. Зокрема, лікувальним закладам Чернівців вже вдруге з початку 2017 року передали такі необхідні для них предмети медичного призначення», — каже представник Ванкуверського відділення Суспільної служби українців Канади Ігор Кардащук.

«Канадійські благодійники передали нашому закладу вкрай потрібне ліжко-трансформер для прийому пологів та багатофункціональні ліжка для жінок у післяопераційному періоді. З досвіду співпраці знаємо, що отримані з-за океану вироби медичного призначення є дуже якісними, бо служать у нас ще багато років», — коментує головний лікар Чернівецького пологового будинку №2 Альберт Куріцин.

У жовтні канадійські благодійники передадуть лікарням міста ще один вантаж.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати